Nieuwe leden

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons koor te komen zingen!

Helaas hebben we op dit moment geen plek om nieuwe leden te verwelkomen. We hanteren geen wachtlijst. Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe instroommomenten, wordt dan lid van onze Facebookpagina. Via Facebook laten we je weten als er weer ruimte is om je aan te melden.

Onze repetities

Wij repeteren elke dinsdagavond (behalve in de schoolvakanties van regio zuid) van 20.00 tot 21.45 in het schoolgebouw van De Marlijn aan de Van Spaenweg 11 in Oosterbeek.

Zangervaring is geen vereiste om bij ons koor te komen zingen. We hebben vier stemgroepen; sopraan, mezzo-sopraan, alt en barito. De dirigent bepaalt middels een stemtest in welke stemgroep je het beste tot je recht komt.

Contributie

De contributie voor seizoen 2022/2023 bedraagt € 25,- per maand (gedurende 12 maanden). Je betaalt eenmalig € 5,- inschrijfgeld. Dit is inclusief het lidmaatschap bij de nationale korenbond (KBZON).

Praktische info voor nieuwe leden

Heb je deelgenomen aan de open repetities, de stemtest gedaan en besloten om lid te worden van ons koor? Dan kun je hieronder het aanmeldformulier downloaden (er is een Word versie en een PDF versie). Tevens vind je hieronder ons huishoudelijk reglement.